Establiment de restauració “Food Box” a Sant Pau de Riu Sec

La concepció tipològicament nova d’aquest edifici sorgeix de la necessitat de dotar al recinte comercial Via Sabadell d’usos complementaris als inicialment previstos

Emplaçament: Sabadell Parc Empresarial, Sabadell | Barcelona | Catalunya
Superfície construïda: 2.165 m2
Promotor: Vantoureix S.L..

Desenvolupament: 2011-2012
Pressupost: 1.290.000 €
Intervenció: Avantprojecte, Projecte Bàsic, Projecte d’Execució i direcció d’obra

Com a responsables del projecte del recinte comercial Via Sabadell, es va valorar conjuntament amb el promotor la possibilitat de desenvolupar un edifici que pogués acollir diferents establiments i que complementés el ventall d’activitats comercials del conjunt, oferint uns serveis d’hostaleria que serien de gran utilitat per als clients dels establiments de l’àrea comercial. Tanmateix, un edifici d’aquestes característiques, amb una àmplia oferta de restaurants funciona també com a motor d’atracció de clients potencials a la zona.

L’edifici busca acollir en un mateix espai una diversitat de restaurants àmplia, permetent a cadascun d’ells ser visible des dels accessos al recinte i oferint als clients una visió global de l’oferta disponible. La ubicació estratègica de les terrasses, agrupades en un pati que fa la funció d’espai intermedi entre l’interior i l’exterior, fa de l’edifici un lloc acollidor i accessible, permetent un joc d’estructures de diferent nivell i una distribució còmoda tant per als clients com per als treballadors dels establiments, unint un cop més arquitectura i funcionalitat.

L’ús de sistemes prefabricats en estructura i façana permet que la singularitat de l’edifici no hagi anat en detriment del control de costos de construcció.

Compartir

T’agrada?
Contacta amb nosaltres