Qui som

Pb2 és una empresa fundada l’any 1988 per especialistes que han desenvolupat un número important d’intervencions d’arquitectura, urbanisme i gestió amb especial rellevància en l’àmbit comercial i d’espais productius. Al llarg dels darrers deu anys Pb2 s’ha consolidat, mitjançant una àmplia experiència en obres, projectes, assessoraments i gestió per a clients de l’àmbit públic i privat.

Pb2 no és només un estudi d’arquitectura; el nostre equip té una vasta experiència en gestió. Treballem en un projecte des de la seva concepció, ajudant el nostre client des de la presa de decisió de desenvolupar una idea i al llarg del procés de fer-la realitat. Proporcionem assessorament per a un desenvolupament òptim, estudiant i analitzant la seva viabilitat i beneficis, orientats cap a l’èxit. Al mateix temps, considerem que la millora de les estructures comercials existents i la seva adaptació a les necessitats dels consumidors requereix de l’existència d’instruments que integrin l’evolució natural del sector comercial i l’urbanisme. I aquest és el nostre repte: integrar cadascun dels components que participen d’un projecte per convertir una idea, un somni, en realitat.

Els nostres factors clau són l’atenció a les necessitats de cada client i l’equilibri entre qualitats i economia, considerant en tot moment els diversos requisits funcionals, constructius, estructurals, ambientals i culturals, gràcies al treball conjunt d’un equip interdisciplinar, encapçalat per Josep Llobet Bach, que compta amb els millors especialistes de cada àmbit.

Compartir

T’agrada?
Contacta amb nosaltres