Julie Stein, representant del New York City Economic Development Corporation, visita Pb2 i alguns dels nostres projectes de Mercats

Ahir 19 de Novembre vam tenir el plaer de rebre la visita de Julie Stein, urbanista del NYCEDC a les nostres oficines. La feina de la Julie, molt centrada actualment en el desenvolupament de la nova construcció del Mercat d’Essex, a Nova York, l’ha portada a Catalunya a conèixer amb més detall els Mercats de Barcelona.

Per tal de poder ensenyar-li alguns dels mercats i espais comercials renovats per Pb2 en els darrers anys, la Julie va poder visitar, juntament amb Josep Llobet Bach (Arquitecte i Soci Fundador de la nostra firma) el Mercat Central de Sabadell, quan fa 10 anys de la seva remodelació; L’Illa Diagonal, el concepte comercial de la qual va ser dut a terme pel nostre despatx; i el Mercat de Sants, a Barcelona, inaugurat el mes de maig d’enguany.

Des d’aquí volem agrair la Julie pel seu interès en la nostra feina, i per haver compartit el seu temps a Barcelona amb nosaltres.