El Mercat de Sabadell celebra els 10 anys de la seva remodelació

Deu anys enrere, la rehabilitació del Mercat Central de Sabadell va convertir-se en una realitat. Deu anys més tard, constitueix un dels edificis més emblemàtics de la ciutat.

El Mercat Central de Sabadell, edifici protegit i declarat Bé Cultural d’Interès Local en el catàleg municipal, és un dels edificis modernistes més macos de la ciutat. Obra original de Josep Renom inaugurada el 1930, va servir durant 68 anys a la població com a lloc de venda d’aliments frescos amb gran activitat. L’any 1998, davant la necessitat d’actualitzar l’edifici, es va dur a terme la rehabilitació integral que ara es commemora, en el desè aniversari de la seva inauguració l’any 2004.

La remodelació, que va obtenir el Premi al Millor Mercat Minorista d’Espanya l’any 2004, va buscar no només rehabilitar l’edifici i actualitzar-lo (amb la implantació de la nova oferta en planta baixa d’un supermercat i un restaurant), sinó també reactivar l’activitat comercial de la zona.

Avui, amb unes 90 parades actives, commemorem aquests deu anys amb la satisfacció de la feina ben feta. Llarga vida a la Plaça!

Vídeo © Ajuntament de Sabadell